Vijverhoflaan 2 Bus 1, 9830 Sint-Martens Latem

Follow us:

Verstrakking

Cellulitebehandeling Benen
€89

50 Min

Verstrakking Buik + Love handles
€99

30 Min

Verstrakking Armen
€69

30 Min

Boek nu uw afspraak

Meer info over de behandeling

Verstrakking van het lichaam

Als je ontevreden bent over je lichaam, of je wilt er beter uitzien, overweeg dan een behandeling voor het krijgen van een strakker lichaam. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het verkrijgen van een strakker en mooier lichaam, dus er is vast wel een optie die bij je past.

Je lichaam strakker maken via een schoonheidsbehandeling

Je kan kiezen voor een ingrijpende operatie om een strakker lichaam te krijgen, maar misschien is dat niet de beste optie. Daarom is een behandeling in een schoonheidssalon beter. Je ervaart geen pijn en de behandeling duurt niet zo lang. Ook via een schoonheidsbehandeling, kan je een mooier en strakker lichaam krijgen, waarbij je een jeugdiger uitzicht krijgt.

De juiste optie voor je lichaam

Als je erover denkt om een chirurgische ingreep te laten uitvoeren, overweeg dan eerst goed of je er wel aan toe bent. Het is belangrijk dat je je er goed over laat informeren, want het is niet iets wat je zomaar even doet. Daarom is het beter om eerst een behandeling te proberen in een schoonheidssalon, waar je geen littekens en geen pijn ervaart. Ook als je geen chirurgische ingreep laat uitvoeren, kan je een strakker lichaam krijgen, met ook een beter zelfvertrouwen tot gevolg.

Enkele feiten

Hier volgen enkele feiten waarom je lichaam beter kan verstrakken via een schoonheidssalon, dan via een operatie:

  • Een chirurgische ingreep is niet nodig om een goed resultaat te bereiken, want de verstrakking van het lichaam kan ook via een niet-chirurgische behandeling worden bereikt.
  • Chirurgische ingrepen zijn veel duurder dan een behandeling in het schoonheidssalon.
  • Een operatie kan heel wat risico’s en complicaties met zich meebrengen.
  • Weet dat je met een strakker lichaam kan genieten van een beter zelfvertrouwen.
  • Er zijn verschillende soorten behandelingen die kunnen helpen bij het bereiken van een strakker lichaam.
  • Realiseer je dat je misschien niet direct na de behandeling het maximale resultaat zal zien, maar geef je lichaam de tijd om te herstellen en volg de aanbevelingen van de schoonheidsspecialiste op.

Een verstrakking van je buik via een behandeling

Een verstrakking van de buik via een behandeling is een veelgebruikte behandeling voor mensen die willen afvallen of die een slanker lichaam willen. Deze is mogelijk via het salon en duurt ongeveer een half uur, samen met de lovehandles.

Een verstrakking van lovehandles via een schoonheidsbehandeling

Een verstrakking van de lovehandles kan gedaan worden door middel van een schoonheidsbehandeling. Hiervoor kan er mogelijk een speciale gel aangebracht worden op de huid. Voor de behandeling moet je ongeveer een half uur stilzitten. Er wordt een speciaal apparaat gebruikt dat de gel opwarmt tot een temperatuur die nodig is om de lovehandles te verstevigen. Deze behandeling is pijnloos. Het resultaat is snel zichtbaar en je zult een strakkere en slankere taille hebben.

Een verstrakking van de armen via een schoonheidsbehandeling

Een verstrakking van de armen via een schoonheidsbehandeling is een eenvoudige en doeltreffende manier om ervoor te zorgen dat je armen er jong en strak uitzien. Er zijn verschillende behandelingsmethoden mogelijk, maar allemaal hebben ze als doel om de huid op je armen strakker en elastischer te maken. De meeste schoonheidsbehandelingen voor armverstrakking gebruiken een aantal verschillende technieken om het gewenste resultaat te bereiken. Deze kunnen onder andere radiofrequentie, laser, ultrasound en mechanische massagetechnieken zijn.

Radiofrequentie

Radiofrequentie is een van de meest populaire technieken voor armverstrakking, omdat het een veilige en doeltreffende manier is om de huid strakker te maken. Bij deze behandeling wordt er een speciale gel op de huid aangebracht en vervolgens worden er radiofrequentie golven doorheen geleid. Deze golven verwarmen het weefsel onder de huid en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen.

 

Waarom kan je een verstrakking laten uitvoeren in een schoonheidssalon?

Rimpels, lijnen en een hangende huid kunnen allemaal aanleiding zijn om een verstrakking via een schoonheidsbehandeling te overwegen. Als je je zorgen maakt over de verschijning van je lichaam en je wilt bepaalde delen ervan strakker en glanzender maken, dan is een verstrakking via een schoonheidsbehandeling iets voor jou.

Er zijn vele verschillende soorten verstrakkingsbehandelingen beschikbaar en ik kan je als gediplomeerde schoonheidsspecialiste helpen bepalen welke voor jou geschikt is

🔝
d

Welkom bij AE Beauty

Everybody Deserves To Glow

Maandag 09.30-20.00
Dinsdag 09.30-19.00
Woensdag 09.30-19.00
Donderdag 09.30-19.00
Vrijdag 09.30-19.00
zaterdag 10.00-19.00
Zondag Gesloten