Vijverhoflaan 2 Bus 1, 9830 Sint-Martens Latem

Follow us:

Definitieve Ontharing

Definitieve ontharing - Bikini volledig
€85
Definitieve ontharing - Bikinilijn
€55
Definitieve ontharing - Armen
€55
Definitieve ontharing - Onderbenen
€65
Definitieve ontharing - Boven en onderbenen
€110
Definitieve ontharing - Navellijn - Vrouwen
€45
Definitieve ontharing - Buik - Vrouwen
€65
Definitieve ontharing - Rug - Vrouwen
€60
Definitieve ontharing - Volledig Gelaat
€65
Definitieve ontharing - Gelaat bovenlip
€25
Definitieve ontharing - Gelaat bovenlip + kin
€40
Definitieve ontharing - Oksels
€55
Definitieve ontharing Pakket 1
Gratis bovenlip! €175

(Oksels, onderbenen, bikini volledig)

Definitieve ontharing - Pakket 2
Gratis bovenlip! €120

(Bikini volledig + oksels)

Definitieve ontharing - Pakket 3
Gratis bovenlip! €250

(armen, benen, bikini, oksels)

Prijslijst Laser Mannen

Definitieve ontharing - Oksels
€55
Definitieve ontharing - Baard en hals (voorzijde)
€85
Definitieve ontharing - Baard en hals incl achterzijde
€110
Definitieve ontharing - Rug en schouders
€135
Definitieve ontharing - Borstkas en buik
€150
Definitieve ontharing - Hals (voor en achter)
€55
Definitieve ontharing - Baardlijn
€50

Boek nu uw afspraak

Meer info over de behandeling

 

Definitieve ontharing

Definitieve ontharing is een veilige en effectieve methode voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Definitieve ontharing is een gemakkelijke, pijnloze manier om je ongewenste haar voorgoed kwijt te raken. Het is een veilige en effectieve behandelmethode die gebruik maakt van een krachtige laser om het haar te verwijderen. Definitieve ontharing is een goede optie voor mensen met donker haar en een lichte huid, omdat de laser het donkere haar aantrekt en de lichtere huid weerkaatst.

Een permanente methode voor haarverwijdering

Definitieve ontharing is een effectieve en permanente methode voor haarverwijdering. Het werkt door het haarzakje te beschadigen, zodat het haar niet meer kan groeien. De meeste mensen hebben geen last of pijn van deze behandeling, maar toch zijn er in zeldzame gevallen enkele risico’s en bijwerkingen die kunnen voorkomen. Deze omvatten onder andere roodheid, zwelling of een infectie. Echter gebeurt dit zelden.

Op welke lichaamsgebieden is definitieve ontharing mogelijk?

Definitieve ontharing is mogelijk op het volledige lichaam, of op delen van het lichaam, waaronder:

 • Bikinilijn
 • Bikini volledig
 • Armen
 • Benen
 • Buik
 • Borst
 • Rug
 • Navellijn
 • Gelaat
 • Oksels
 • Het volledige lichaam

Definitieve ontharing is dus een pijnloze, niet-invasieve methode voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar. Het kan zeer effectief zijn bij het verwijderen van haar op grote gebieden, zoals de benen, de armen, de bikinilijnen en de rug. Het kan ook gebruikt worden voor kleinere, meer gevoelige gebieden, zoals gezichtshaar.

Hoe werkt definitieve ontharing?

Definitieve ontharing is een populaire methode van ontharing die gebruik maakt van een laser om het haarzakje te vernietigen. De straling wordt geleid door het pigment in het haar. Hoe donkerder dat het pigment is, hoe beter dat de permanente ontharing werkt. Het licht wordt opgenomen door de haarwortel en omgezet in hitte. Deze hitte vernietigt het haarzakje en voorkomt dat nieuw haar kan groeien.

Een behandeling met licht om haar te verwijderen

Definitieve ontharing maakt gebruik van een breed spectrum van licht om het haar te verwijderen. Het licht wordt geleid door een kleine handstraler die de huid niet aanraakt en richt zich op de haarzakjes.

Voor wie is definitieve ontharing geschikt?

Definitieve ontharing is een effectieve methode voor het verwijderen van ongewenste haar. Het werkt door het haar te verhitten met een laser, wat ervoor zorgt dat het haarzakje beschadigd wordt en het haar niet meer kan groeien. Definitieve ontharing is veilig en pijnloos, en het kan ook een goede optie zijn voor mensen die liever niet elke dag ontharingscrème of -schuim gebruiken.

Hoe lang duurt een definitieve ontharing?

Definitieve ontharing is een relatief pijnloze procedure die meestal geen bijwerkingen heeft. Het proces kan enkele minuten tot een uur duren, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld. De behandeling moet om de 4 tot 6 weken worden herhaald om het beste resultaat te bereiken.

De tijdsduur is afhankelijk van het lichaamsgebied

De lengte van een Definitieve ontharing behandeling hangt af van het gebied dat moet worden behandeld. Kleine gebieden op het lichaam, zoals de bovenlip of de oksels, kunnen in enkele minuten worden behandeld. Grotere gebieden, zoals de benen, kunnen tot een uur duren.

Is definitieve ontharing altijd permanent?

Definitieve ontharing is niet altijd volledig permanent, maar het kan de haargroei significant verminderen. Sommige mensen ervaren een permanente reductie in haargroei, terwijl anderen een aanzienlijke vermindering ervaren. Veel hangt af van je huidskleur en je haarkleur. Erg blonde haren zijn moeilijker om permanent te verwijderen, dan zeer donkere haren. Bij mensen met zwarte haren, kan de ongewenste haargroei volledig verwijderen en stoppen.

🔝
d

Welkom bij AE Beauty

Everybody Deserves To Glow

Maandag 09.30-20.00
Dinsdag 09.30-19.00
Woensdag 09.30-19.00
Donderdag 09.30-19.00
Vrijdag 09.30-19.00
zaterdag 10.00-19.00
Zondag Gesloten