Groenstraat 240, 9041 Oostakker

Follow us:

Definitieve Ontharing

Laserontharing - Bikini Compleet
€75
Laserontharing - Armen
€40
Laserontharing - Benen
€55
Laserontharing - Boven en onderbenen
€100
Laserontharing - Navellijn - Vrouwen
€30
Laserontharing - Buik - Vrouwen
€40
Laserontharing - Borst -Vrouwen
€35
Laserontharing - Rug - Vrouwen
€45
Laserontharing - Hele lichaam
€200

(armen, benen, bikini, oksels)

Laserontharing - Gelaat
€20
Laserontharing - Bikinilijn
€45
Laserontharing - Oksels
€45
Laserontharing - Bikini + Oksels
€100
Laserontharing -
€140

(Benen + Bikini compleet + oksels )

Boek nu uw afspraak

Meer info over de behandeling

 

Definitieve ontharing

Laserontharing is een veilige en effectieve methode voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Definitieve laserontharing is een gemakkelijke, pijnloze manier om je ongewenste haar voorgoed kwijt te raken. Het is een veilige en effectieve behandelmethode die gebruik maakt van een krachtige laser om het haar te verwijderen. Laserontharing is een goede optie voor mensen met donker haar en een lichte huid, omdat de laser het donkere haar aantrekt en de lichtere huid weerkaatst.

Een permanente methode voor haarverwijdering

Laserontharing is een effectieve en permanente methode voor haarverwijdering. Het werkt door het haarzakje te beschadigen, zodat het haar niet meer kan groeien. De meeste mensen hebben geen last of pijn van deze behandeling, maar toch zijn er in zeldzame gevallen enkele risico’s en bijwerkingen die kunnen voorkomen. Deze omvatten onder andere roodheid, zwelling of een infectie. Echter gebeurt dit zelden.

Op welke lichaamsgebieden is definitieve laserontharing mogelijk?

Definitieve laserontharing is mogelijk op het volledige lichaam, of op delen van het lichaam, waaronder:

 • Bikinilijn
 • Bikini volledig
 • Armen
 • Benen
 • Buik
 • Borst
 • Rug
 • Navellijn
 • Gelaat
 • Oksels
 • Het volledige lichaam

Laserontharing is dus een pijnloze, niet-invasieve methode voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar. Het kan zeer effectief zijn bij het verwijderen van haar op grote gebieden, zoals de benen, de armen, de bikinilijnen en de rug. Het kan ook gebruikt worden voor kleinere, meer gevoelige gebieden, zoals gezichtshaar.

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing is een populaire methode van ontharing die gebruikmaakt van een laser om het haarzakje te vernietigen. De laserstraling wordt geleid door het pigment in het haar. Hoe donkerder dat het pigment is, hoe beter dat de permanente ontharing werkt. Het licht wordt opgenomen door de haarwortel en omgezet in hitte. Deze hitte vernietigt het haarzakje en voorkomt dat nieuw haar kan groeien.

Een behandeling met licht om haar te verwijderen

Laserontharing maakt gebruik van een breed spectrum van licht om het haar te verwijderen. Het licht wordt geleid door een kleine handstraler die de huid niet aanraakt en richt zich op de haarzakjes.

Voor wie is definitieve laserontharing geschikt?

Laserontharing is een effectieve methode voor het verwijderen van ongewenste haar. Het werkt door het haar te verhitten met een laser, wat ervoor zorgt dat het haarzakje beschadigd wordt en het haar niet meer kan groeien. laserontharing is veilig en pijnloos, en het kan ook een goede optie zijn voor mensen die liever niet elke dag ontharingscrème of -schuim gebruiken.

Hoe lang duurt een laserontharing?

Laserontharing is een relatief pijnloze procedure die meestal geen bijwerkingen heeft. Het proces kan enkele minuten tot een uur duren, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld. De behandeling moet om de 4 tot 6 weken worden herhaald om het beste resultaat te bereiken.

De tijdsduur is afhankelijk van het lichaamsgebied

De lengte van een laserontharing behandeling hangt af van het gebied dat moet worden behandeld. Kleine gebieden op het lichaam, zoals de bovenlip of de oksels, kunnen in enkele minuten worden behandeld. Grotere gebieden, zoals de benen, kunnen tot een uur duren.

Is laserontharing altijd permanent?

Laserontharing is niet altijd volledig permanent, maar het kan de haargroei significant verminderen. Sommige mensen ervaren een permanente reductie in haargroei, terwijl anderen een aanzienlijke vermindering ervaren. Veel hangt af van je huidskleur en je haarkleur. Erg blonde haren zijn moeilijker om permanent te verwijderen, dan zeer donkere haren. Bij mensen met zwarte haren, kan de ongewenste haargroei volledig verwijderen en stoppen.

 

 

🔝
d

Welkom bij AE Beauty

Everybody Deserves To Glow

Maandag 11-18u
Dinsdag 10-17u
Woensdag 10-17u
Donderdag 10-17u
Vrijdag 10-18u
zaterdag 10-17u
Zondag Gesloten
Contact