Vijverhoflaan 2 Bus 1, 9830 Sint-Martens Latem

Follow us:

Emsculpt

Emsculpt
€65

1 Zone

Emsculpt
€260

1 Zone (4 beurten + 1 gratis)

Emsculpt
€109

2 Zone's

Emsculpt
€436

2 Zone's (4 beurten + 1 gratis)

Boek nu uw afspraak

Meer info over de behandeling

Ontdek Emsculpt: Transformeer Je Lichaam

Welkom bij de informatie over Emsculpt, een baanbrekende methode om je lichaam te transformeren zonder de noodzaak voor zware trainingen of operaties. Emsculpt staat bekend om zijn unieke aanpak in het vormen van je lichaam door zowel spieren te versterken als vet te verminderen. Hieronder vind je alles wat je moet weten over deze innovatieve behandeling.

Wat is Emsculpt?

Emsculpt is een vooruitstrevende technologie die werkt door de combinatie van elektromagnetische energie en warmte. Deze behandeling is zonder snijden of prikken en vraagt geen hersteltijd, waardoor je meteen weer door kunt met je dag.

Hoe werkt Emsculpt?

Een Emsculpt-apparaat stuurt gelijktijdig intense elektromagnetische golven en warmte naar je spieren en vetweefsel. Dit zorgt ervoor dat je spieren intens samentrekken, veel sterker dan bij normale oefeningen, terwijl het vetweefsel opwarmt en begint af te breken.

De voordelen op een rij:

  1. Spieropbouw: Versterk de kern van je spieren voor een steviger en gedefinieerder uiterlijk in gebieden zoals je buik, billen, armen en benen.
  2. Vetvermindering: Tegelijkertijd met de spieropbouw werkt Emsculpt aan het verminderen van overtollig vet, wat zorgt voor een slanker figuur.
  3. Geen herstelperiode: Door de niet-invasieve aard van de behandeling, kun je na afloop meteen je dagelijkse activiteiten voortzetten.
  4. Efficiënt en gemakkelijk: Elke behandelsessie duurt slechts 30 minuten, ideaal voor mensen met een druk schema.
  5. Bewezen veiligheid en effectiviteit: Emsculpt is uitgebreid getest en bewezen effectief voor lichaamscontouring zonder chirurgische ingrepen.

Is Emsculpt geschikt voor jou?

Emsculpt is een geweldige optie voor vrijwel iedereen die zijn lichaamscontouren wil verbeteren. Of je nu een sportliefhebber bent die zoekt naar meer definitie, of iemand die een duwtje in de rug nodig heeft bij het vormgeven van zijn lichaam, Emsculpt kan de oplossing zijn. 

Begin je transformatie vandaag

Geïnteresseerd in Emsculpt en benieuwd hoe het jou kan helpen je lichaamsdoelen te bereiken? Neem contact op voor een persoonlijk advies. Ontdek de mogelijkheden van Emsculpt  en zet vandaag nog de stap naar het lichaam waar je altijd al van droomde.

Maak de keuze voor een strakker en zelfverzekerder lichaam met Emsculpt. Jouw transformatie start hier!

 
 
🔝
d

Welkom bij AE Beauty

Everybody Deserves To Glow

Maandag 09.30-20.00
Dinsdag 09.30-19.00
Woensdag 09.30-19.00
Donderdag 09.30-19.00
Vrijdag 09.30-19.00
zaterdag 10.00-19.00
Zondag Gesloten

Opgelet!

AE Beauty is verhuist !

Nieuw adres: Vijverhoflaan 2 Bus 1 9830 Sint-Martens-Latem

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze nieuwe locatie!