Groenstraat 240, 9041 Oostakker

Follow us:

PMU- Powderbrows

Powderbrows
Powderbrows nieuw set
€280
Touch up na 6 weken
€95
Bijwerking na 6 maand
€200
Bijwerking na 1 jaar
€250

Boek nu uw afspraak

Meer info over de behandeling

Powderbrows zijn een populaire semi-permanente make-uptechniek die wordt gebruikt om de wenkbrauwen een voller en zachter poedereffect te geven, vergelijkbaar met het effect van wenkbrauwpoeder. Deze techniek is ideaal voor personen die op zoek zijn naar een meer gedefinieerde en toch natuurlijk ogende wenkbrauw. Het biedt een langdurige oplossing voor dagelijkse wenkbrauwmake-up en is geschikt voor bijna alle huidtypen.

Wat zijn Powderbrows?

Powderbrows maken gebruik van een fijne naald en semi-permanente inkt om kleine, microscopische stipjes pigment in de bovenste lagen van de huid aan te brengen. Deze techniek bouwt kleur op en creëert een gradiënteffect dat van licht naar donker gaat, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingevuld. Het resultaat is een zachte, gevulde wenkbrauwlook zonder harde lijnen, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die streven naar een subtiele verbetering van hun natuurlijke wenkbrauwen.

Voordelen van Powderbrows

  • Langdurig Resultaat: Powderbrows gaan doorgaans 1 tot 3 jaar mee, afhankelijk van de huidtype en levensstijl, waardoor ze een duurzame oplossing zijn voor wenkbrauwmake-up.
  • Natuurlijke Uitstraling: Deze techniek biedt een natuurlijke, zachte finish die kan worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur en de vorm van uw gezicht.
  • Tijdbesparend: Bespaar dagelijks tijd met een permanente make-upoplossing die niet vereist wordt bijgewerkt of aangevuld.
  • Veiligheid en Efficiëntie: Uitgevoerd door professionele, getrainde specialisten, is het een veilige behandeling die uitstekende resultaten biedt.

Veelgestelde Vragen

Is de behandeling pijnlijk? De pijnervaring is subjectief en varieert per persoon, maar de meeste cliënten ervaren minimale tot milde ongemakken. Er wordt vaak een plaatselijke verdoving gebruikt om het gebied te verdoven en het comfort te verhogen.

Hoe lang duurt de behandeling? De behandeling duurt doorgaans tussen 1,5 en 2 uur, inclusief voorbereiding en nabespreking.

Hoe lang duurt het herstel? De genezingstijd is ongeveer 7 tot 14 dagen. De wenkbrauwen kunnen aanvankelijk donkerder lijken en zullen na verloop van tijd en na het genezingsproces lichter worden tot de gewenste kleur.

Hoe onderhoud ik mijn Powderbrows? Direct na de behandeling is het belangrijk om het behandelde gebied schoon en droog te houden. Vermijd gedurende de eerste week na de behandeling zware lichamelijke inspanning, zwemmen, sauna’s en langdurige blootstelling aan de zon.

Zijn er risico’s aan verbonden? Zoals bij elke cosmetische procedure zijn er mogelijke risico’s, maar ernstige complicaties zijn zeldzaam. Wij beschikken over de nodige kennis en expertise, en zorgen voor een veilige en hygiënische omgeving. 

Als u overweegt om Powderbrows te krijgen en meer specifieke vragen heeft of een consultatie wenst, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder bij het maken van de keuze die het beste bij u past.

 
🔝
d

Welkom bij AE Beauty

Everybody Deserves To Glow

Maandag 11-18u
Dinsdag 10-17u
Woensdag 10-17u
Donderdag 10-17u
Vrijdag 10-18u
zaterdag 10-17u
Zondag Gesloten
Contact