Vijverhoflaan 2 Bus 1, 9830 Sint-Martens Latem

Follow us:

Cryolipolyse

Cryolipolyse
€119

1 Plaatsing ( vb enkel uw Onderbuik) 1 u

Cryolipolyse
€159

2 Plaatsingen ( vb. 2 Benen ) 1 u

Cryolipolyse
€199

3 Plaatsingen ( vb. Onderbuik + 2 benen ) 2 uur

Cryolipolyse
€239

4 Plaatsingen ( vb. Onderbuik + bovenbuik+2benen) 2 uur

Cryolipolyse
€279

5 Plaatsingen ( vb. Armen + Benen+onderbuik) 145min

Cryolipolyse
€319

6Plaatsingen ( vb. Armen + Benen+ Boven + onderbuik) 145min

Boek nu uw afspraak

Meer info over de behandeling

Cryolipolyse als afslankbehandeling

Cryolipolyse, ook bekend als een afslankbehandeling met koude, is een esthetische techniek die wordt gebruikt om ongewenste vetophopingen te verminderen. Het doel van de behandeling is om het vetweefsel te bevriezen, zodat het lichaam het kan afbreken en uitscheiden. De methode is gebaseerd op het feit dat vetcellen gevoeliger zijn voor kou dan andere weefsels in het lichaam.

Cryolipolyse tegen ongewenste vetophoping

Cryolipolyse wordt vaak toegepast op mensen met een lichaamsvetpercentage van 30% of hoger. Het kan echter ook effectief zijn voor mensen met een lager vetpercentage, afhankelijk van hun lichaamsbouw. Mensen die een gezond lichaamsgewicht hebben, maar toch ongewenst en opeenhopend vet hebben, kunnen ook baat hebben bij de behandeling.

Vet bevriezen zonder littekens

Cryolipolyse is een minimale invasieve procedure. Er zijn geen littekens of wonden die achtergelaten worden. Er is ook geen hersteltijd nodig, zodat je direct na de procedure weer aan het werk kunt. De procedure neemt meestal ongeveer een uur in beslag.

Hoe werkt cryolipolyse?

Bij de behandeling wordt een koude applicator op het te behandelen gebied geplaatst. De temperatuur van de applicator wordt dan langzaam verlaagd tot onder het vriespunt. De huid wordt niet beschadigd, omdat de epidermis (huidlaag) wordt beschermd door de kou.

Kleine scheurtjes in de celwanden

De vetcellen gaan echter wel door een scheurproces, waarbij kleine scheurtjes in de celwanden ontstaan. Dit proces wordt apoptose genoemd. De vetcellen worden dan door het lichaam afgebroken en uitgescheiden. Dit proces kan enkele weken duren.

Een gevoelige huid

De gebruikte kou kan de huid tijdelijk rood en gevoelig maken. Dit is echter geen schade die permanent is. De kou zorgt er ook voor dat de bloedvaten in de huid kleiner worden, waardoor er een lifting-effect ontstaat.

Veilig vet verwijderen zonder snijden

Cryolipolyse is een lichaamsbehandeling die ervoor zorgt dat vetcellen afsterven door ze te koelen. De procedure is niet-invasief, wat betekent dat er geen snijwonden of naalden aan te pas komen. Er is ook geen hersteltijd nodig. Je kan na de behandeling meteen weer gewoon je dagelijkse activiteiten verrichten. Cryolipolyse is een veilige en effectieve manier om vet te verminderen en je lichaam vorm te geven.

Wanneer zie je resultaat van cryolipolyse?

Cryolipolyse is een veelbelovende methode om ongewenste vetophopingen te verminderen. De procedure is niet-invasief, heeft geen hersteltijd nodig en is relatief goedkoop. Het kan echter wel enkele weken duren voordat de volle effecten ervan zichtbaar zijn.

Een klinisch bewezen methode

Cryolipolyse is een veilige en effectieve manier om vet te verminderen en je lichaam vorm te geven. Het is een klinisch bewezen methode die ervoor zorgt dat de vetcellen worden afgebroken en door het lichaam worden afgevoerd. Dit proces wordt gedaan door middel van kou, waardoor het een simpele, niet-invasieve en pijnloze procedure is.

Een strakkere en slankere figuur

Cryolipolyse is een behandeling die ervoor zorgt dat je een strakkere en slankere figuur krijgt. Er worden kleine applicatoren gebruikt die aan de probleemzones worden bevestigd. De kou gaat dan diep in de huid en het onderliggende vetweefsel, waardoor de vetcellen worden afgebroken. Dit proces duurt ongeveer een uur, waarna je meteen weer je dagelijkse activiteiten kunt verrichten.

Plaatselijke vetophoping behandelen

Iedereen kan baat hebben bij cryolipolyse, maar het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. De behandeling is bedoeld om kleine tot matig grote hoeveelheden vet te verminderen. Als je een grote hoeveelheid vet wilt verliezen, dan kan cryolipolyse je helpen om je hierbij een start te geven, maar je zult ook andere veranderingen in je levensstijl moeten aanbrengen, zoals een gezond dieet en regelmatig bewegen.

Wat kost cryolipolyse?

De behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste, in een schoonheidssalon. De kosten van de behandeling variëren, afhankelijk van de grootte van het gebied dat moet worden behandeld, het aantal sessies dat wordt vereist en de locatie waar de behandeling wordt uitgevoerd.

🔝
d

Welkom bij AE Beauty

Everybody Deserves To Glow

Maandag 09.30-20.00
Dinsdag 09.30-19.00
Woensdag 09.30-19.00
Donderdag 09.30-19.00
Vrijdag 09.30-19.00
zaterdag 10.00-19.00
Zondag Gesloten