Groenstraat 240, 9041 Oostakker

Follow us:

Keratine Behandeling

Keratine behandeling
€110

Kort haar ( boven de schouders ) 1 u 40 Min

Keratine behandeling
€120

Half lang haar ( Juist onder de schouders ) 2u 15 Min

Keratine behandeling
€150

Lang haar 3 u

Boek nu uw afspraak

Meer info over de behandeling

Een keratine behandeling

Keratine behandelingen zijn een populaire manier om het haar sterker, glanzender en gezonder te maken. Keratine is een eiwit dat van nature in het haar voorkomt en dat ervoor zorgt dat het haar steviger aanvoelt. Bij een keratine behandeling wordt dit eiwit aangebracht op het haar om ervoor te zorgen dat het haar weer glad en gezond aanvoelt.

Wat is een Keratinebehandeling?

Een Keratinebehandeling is een behandeling waarbij een product met Keratine in je haar wordt aangebracht. Dit kan ervoor zorgen dat je haar glanzender, zachter en sterker wordt.

Wat is keratine precies?

Keratine is een onoplosbare proteïne die zich in de buitenste laag van de huid bevindt. Het is het hoofdbestanddeel van de haren, de nagels en de huidschilfers. Het geeft structuur en sterkte aan de haren, nagels en huidschilfers. Keratine is dus een eiwit dat voorkomt in je haar. Het geeft je haar structuur en het beschermt je haar tegen schade.

Een keratinebehandeling in een schoonheidssalon laten uitvoeren

Keratinebehandelingen kunnen het beste in een salon worden gedaan om het beste resultaat te krijgen. Dit komt omdat salons een betere kwaliteit van producten gebruiken, alsook omdat ze de juiste techniek kennen om de keratine behandeling aan te brengen. Ook kan er een speciale borstel of kam nodig zijn om het product goed te kunnen verdelen. In een schoonheidssalon is alles hiervoor aanwezig en hoef je dit niet zelf te voorzien.

Soorten keratine behandelingen

Er zijn verschillende soorten keratinebehandelingen beschikbaar, dus het is belangrijk om te weten wat voor soort behandeling het beste bij je haartype past. Sommige behandelingen zijn beter geschikt voor fijn, droog of beschadigd haar, terwijl andere behandelingen geschikter zijn voor dikker of grover haar.

De juiste behandeling tegen beschadigd haar

Keratinebehandelingen zijn een geweldige manier om het haar glans te geven en om beschadiging te voorkomen. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste tools en producten gebruikt, zodat je niet meer schade aanricht dan goed voor je is.

Een keratinebehandeling is veilig voor je huid en haar

Keratinebehandelingen zijn veilig voor zowel je haar als je hoofdhuid, maar je moet wel de juiste producten gebruiken om ervoor te zorgen dat de behandeling zo effectief mogelijk is. Dat is meteen een uitstekende reden om dit door een professional te laten uitvoeren. Het product moet onder andere voldoende keratine bevatten, het moet geschikt zijn voor jouw haartype en het moet ook op de juiste manier aangebracht worden. Als hiermee rekening gehouden wordt, zal een keratinebehandeling effectief zijn.

Hoe lang duurt een keratinebehandeling?

Een keratinebehandeling kan variëren in tijdsduur, afhankelijk van het type en de lengte van het haar. In het algemeen duurt een behandeling gemiddeld ongeveer twee tot drie uur. Dit is een korte tijdsperiode om je haar glanzend en zijdezacht te maken. Ook kan je via een keratinebehandeling je haar makkelijker te onderhouden te maken. Een keratinebehandeling is een uitstekende keuze voor mensen met droog, beschadigd of krullend haar.

Kan je een keratinebehandeling herhalen?

Een Keratinebehandeling is een uitgebreide behandeling die het haar beter laat aanvoelen en er beter laat uitziet. Het is een intensieve behandeling die het haar herstelt, voedt en beschermt. Er zijn verschillende soorten keratinebehandelingen beschikbaar, maar de meeste zullen het haar insluiten met voedende en hydraterende ingrediënten. Dit zal het haar beschermen en voeden, en het er ook gezonder en glanzender uit laten zien. Een keratinebehandeling is niet iets wat je dagelijks kunt doen, maar het kan wel een maandelijkse behandeling zijn. Het is belangrijk om je haar na een keratinebehandeling op de juiste manier te verzorgen, zodat het er gezond uitziet en aanvoelt.

Wat moet je doen na een Keratinebehandeling?

Om ervoor te zorgen dat je keratinebehandeling zo lang mogelijk resultaat geeft, moet je je haar op de juiste manier verzorgen. Hieronder staan een aantal tips:

  • Gebruik een sulfaatvrije shampoo: sulfaten zijn stoffen die je haar uitdrogen en beschadigen. Gebruik daarom een sulfaatvrije shampoo om je haar na een keratinebehandeling te wassen.
  • Gebruik conditioner: conditioner helpt om je haar hydrateren en te verzorgen. Gebruik daarom regelmatig conditioner om je haar in goede conditie te houden.
  • Beperk het gebruik van stylingproducten: gebruik zo weinig mogelijk stylingproducten in je haar, omdat deze je haar kunnen uitdrogen en beschadigen. Als je stylingproducten gebruikt, gebruik dan producten die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik na een keratinebehandeling.
  • Vermijd direct zonlicht: zonlicht kan je haar uitdrogen en beschadigen. Zorg ervoor dat je haar beschermd is wanneer je in de zon bent.
  • Behandel het haar voorzichtig. Wrijf het haar niet te hard in met een handdoek en borstel het niet te hard. Het haar is na een keratinebehandeling gevoeliger en het kan gemakkelijk breken.

Als je je haar op de juiste manier verzorgt, kan een keratinebehandeling ervoor zorgen dat je haar nog lang na de behandeling er gezonder, glanzender en sterker uitziet. Dit zijn slechts enkele van de dingen die je kan doen om ervoor te zorgen dat je haar er na een keratinebehandeling zo lang mogelijk gezond en glanzend blijft uitziet.

🔝
d

Welkom bij AE Beauty

Everybody Deserves To Glow

Maandag Gesloten
Dinsdag 10-17u
Woensdag 10-17u
Donderdag 10-17u
Vrijdag 10-18u
zaterdag 10-17u
Zondag Gesloten
Contact